background

info@changetrek.nl

+31 6 30 16 3839

www.changetrek.nl

maarten swinkels

AANBOD

HOME

CONTACT

OP AANVRAAG

changetrek

2004 - 2023

KALENDER

OVER ONS

Het Creative Leadership Program leert Leidinggevenden en medewerkers om transformatie te realiseren in producten, processen en organisaties. Zij kunnen zo een voorname rol nemen in het blijvend kwalificeren voor en meebewegen naar de toekomst.

Het leerproces is een pad van ontmoetingen naar creatie, innovatie en Change. Als rode draad, werk je aan een eigen creatie/idee.  We zoeken inspiratie bij andere makers / creators, door je bijvoorbeeld te koppelen aan een "kunstenaar”.


Start atelier: Elkaar ontmoeten, behoeften en wensen inventariseren; Samen programma nader invullen en met toewijding in stappen


Creatie atlier: Werken aan creatie en creativiteit, wat betekent dat voor dat

op aanvraag

Als de bergen niet zo hoog waren, leerde niemand klimmen.

Je ziel beweegt hier tussen hemel en aarde


Hart van de reis: 4 dagen in het Berner Oberland als losse reis of als onderdeel van een langer traject


Inspiratie: We lopen 6 tot 8 uur per dag door het imponerende Oberland. Afhankelijk van de lichtval lijken de bergweiden er groener dan groen, zacht als fluweel, met kristalheldere bergmeren, watervallen, bloemenpaden en wegen die stuk voor stuk dood lopen op de massieve natuur van Gletschers, Hornen en Graniet.  Een hoge stilte die je ziel doet bewegen. Onderweg met jezelf vind je de antwoorden die het Oberland je geeft. Massief, zonder omweg en stevig!


Creatie leiderschap

VRAAG BERNER OBERLAND

Hart van de reis: Een reis van 24 uur, vol inspiratie en confrontatie, ergens in de Vlaamse Ardennen.


Inspiratie: Je beleeft een breed en speels programma aan activiteiten in een inspirerende omgeving vol cultuur en natuur. Dit brengt je bij je diepste verlangen en je grootste angst.


Ontmoeting: Je ontmoet je innerlijke weerstand en ego en kijkt hem recht in de ogen. Hij mag er nu bij en valt je daarom minder lastig. Je weet nu wat je te doen staat. Je neemt een wilsbesluit en dat wordt symbolisch bekrachtigd met een ritueel. Op weg naar nieuwe ondernemingen. Ontdek je levensdoelen en hoe daar bij te komen.


Aantal deelnemers: tussen 4 en 16


Wanneer: Gehele jaar mogelijk

VRAAG VLAAMSE ARDENNEN

Hart van de reis: 4 dagen Aragon in de uitlopers van de Pyreneeën als onderdeel van een wendingtraject van ongeveer 3 maanden


Inspiratie: Je kunt zijn in absolute rust. We maken lange voettochten om het landschap en de stilte diep op je te laten inwerken. We lopen door verstilde boomgaarden met olijfbomen en vijgenbomen. Verlaten dorpjes en zo nu en dan enkel het geluid van een stroompje of vogels. Het klimaat is zeer aangenaam. We nodigen uit om je relatie met de aarde opnieuw aan te gaan, als een levend, voedend lichaam. We jutten materialen onderweg en maken een werkstuk dat symbool staat voor je wending.


Ontmoeting: met de verbinding met jezelf en je oorsprong, met de waarden in jezelf en met de vrije wil in jezelf. en hoe deze je helpen of in de weg staan. Elke avond, gereinigd

VRAAG ARAGON

Hart van de reis: 8 dagen, met kort verblijf aan de kust en projecten in het binnenland ver stroomopwaarts de Gambia rivier.


Inspiratie: Je kunt zijn in armoede en rijkdom; in kleur en donkerte; in verwondering en frustratie; in schaamte en dankbaarheid. We doen kleine projecten bij een lokale gemeenschap. We ontmoeten veel kleine ondernemers, schoolkinderen, werkende moeders en voorbijgangers. We nodigen je uit om vanuit verbinding te kiezen wat je wil bijdragen en steun wil geven. De glimlach van het land opent je hart.


Ontmoeting: met de tegenstellingen in jezelf, je eigen oorsprong, met het kind in jezelf, met je eigen referentie, waarden en maatstaven. Elke avond, geopend door de dag, kom je dieper bij je vraag. Je wordt uitgenodigd tot een wilsbesluit. Waar neem je echt verantwoordelijkheid voor? Met welk leiderschap ga je naar huis?

  PROGRAMMA GAMBIA

VRAAG WEST AFRIKA

voor mij, mijn organisatie en anderen? Wat is daarvoor nodig?


Innovatie atelier: Leren over innovatie, Hoe materialiseer je het idee, Hoe kun je (verschijnings) vormen kiezen die de gewenste reacties veroorzaken. Leren combineren van creatie en innovatie; Thematische verkenning van issues.


Change atelier: leren over change.

Ik als veranderaar en mijn invloed? Leren het verander vraagstuk te duiden en inschatten welke interventies nodig zijn om de innovatie betekenis te geven en  leven in te blazen


Resultaten festival: Markeren van je eigen stijl van leidinggeven met een wisbesluit en delen van de uitge- werkte creaties en inzichten.


op aanvraag

Special: Transformatielab

op aanvraag

Ontmoeting: met de streken in jezelf, met de waarden in jezelf en met de vrije wil in jezelf en hoe deze je helpen of in de weg staan. Elke avond, met de fysieke voldoening in je lijf, kom je dieper bij je vraag.

Je mede reizigers stellen je vragen, geven hun verwondering terug of je krijgt een tip. Je neemt een wilsbesluit en dat wordt symbolisch bekrachtigd met een ritueel. Op weg naar nieuwe ontmoetingen.


Aantal deelnemers tussen 4 en 12.

Wanneer: Zomermaanden, sneeuwvrij. De intake ligt minimaal 4 weken voor vertrek.


Deelname op basis van open inschrijving.

programma  berner oberland

ik weet niet

of ik door Vlaanderen reis, of dat Vlaanderen door mij

heen reist.

op aanvraag

De aarde lacht in bloesem en stilte

door de dag, kom je dieper bij je vraag. Je mede reizigers stellen je vragen, geven hun verwondering terug of je krijgt een tip. Je wordt uitgenodigd tot een wilsbesluit. Je kunstwerk zal je daar thuis aan blijven herinneren


Aantal deelnemers

tussen 4 en 12.


Wanneer: data op aanvraag, herft, winter en afstemming met de deelnemers. De intake ligt minimaal 4 weken voor vertrek.

op aanvraag

Wanneer: op aanvraag in dec, jan, feb of mrt: intake,  drie avonden voorbereiding, acht dagen Gambia en twee dagdelen begeleiding daarna.


Aantal deelnemers:

tussen 10 en 20


Denk niet wit, denk niet zwart maar denk in de kleur van je hart

op aanvraag

LAATSTE NIEUWS