background

NEXSTEPP

AANBOD

HOME

CONTACT

OP AANVRAAG

KALENDER

OVER ONS

info@changetrek.nl

+31 6 30 16 3839

changetrek

2004 - 2022

maarten swinkels

www.changetrek.nl

Lentebreezer

22 april of 25 mei of 24 juni

OPEN INSCHRIJVINGEN

2 - 5 okt  Schotland of

9 - 12 Zwitserland, 4 dagen

vraag de Highlands hike

We nodigen je graag uit voor onze Lente Breezer op 22 april, 25 mei of 24 juni. De eertse mogelijkheid dat het kan of combi fysiek/digitaal.


Neem iemand mee  

Wij vinden het fijn om nieuwe mensen te ontmoeten. Als jij iemand meeneemt dan geldt de speciale Lente Breezer voor twee prijs.

Dit jaar is Chantal van Kempen mijn gastbegeleider. Samen organiseren we changetrek 'loop je eigen pad', een nieuwe innovatieve vorm van online en offline ervaringen. Chantal is experience designer en ontwikkelt leer ervaringen voor bedrijven.


‘The artist way’ - vind je eigen inspiratie

We laten ons inspireren door ‘the artist way’ (bron: Julia Cameron). Veel getalenteerde mensen raken hun creatie kracht kwijt. Ze raken geblokkeerd. Het is nooit te laat om veiligheid, identiteit,  macht, heelheid, kans, overvloed,  verbinding,  kracht,  compassie,  zelfbescherming,  zelfstandigheid of  vertrouwen terug te vinden.


Datum         22 april, 25 mei of 24 juni

Tijd            15.00 start einde ca. 20.30

Locatie       Utrechtse Heuvelrug

           Exacte Locatie volgt later


wilsbesluit en dat wordt symbolisch bekrachtigd met een ritueel. Op weg naar nieuwe ondernemingen. Ontdek je eigen levenskunst en kies een volgende stap in jouw levenskunstwerk.


Aantal deelnemers:  

tussen 4 en 8


Wanneer:  mei, juni, sep, okt, nov op aanvraag. 24 uur van 16.00 - 16.00. Deelname op basis van open inschrijving.


Stad en land specials Er zijn reeds varianten specifiek voor HRM professionals en coaches; boventalligheid en mobiliteit; duurzaamheid, levenskunst en Vlamingen.

VRAAG STAD EN LAND

Als je van de natuur houdt, blijf dan in de stad wonen


Hart van de reis

Een reis van 24 uur, vol inspiratie en confrontatie, ergens in stad en ommeland in de Benelux. Apart te volgen of ingebed in een totaal wendingtraject van 1 à 2 maanden.


Inspiratie

Je beleeft een breed en speels programma aan activiteiten in een inspirerende omgeving vol cultuur en natuur. Dit brengt je bij je diepste verlangen en je grootste angst.

Je hebt stad en land afgezocht.


Ontmoeting

Je ontmoet zowel je kracht als je innerlijke weerstand en ego. Je ‘dikke’ Ik mag er ook zijn en zal je daarom minder lastig vallen. Je weet nu wat je te doen staat. Je neemt een

VRAAG STAD EN LAND - 2022 BROCHURE

De berg ligt voor mij, ik keer mij om,

en reeds ligt de berg achter mij


Hart van de reis

4 dagen in de schotse hooglanden als onderdeel van langer traject


Inspiratie

We lopen ongeveer 6 uur per dag door de naakte highlands, met verlaten veen- en heidehoogvlakten. langgerekte dalen, diepe 'lochs' (meren) en grillige granieten toppen, die dikwijls volkomen geisoleerd staan. Onderweg met jezelf vind je de antwoorden die de highlands je geven. Kort en krachtig, ontdaan van alle franje, robuust.


Ontmoeting

met de streken in jezelf, met de waarden in jezelf en met de vrije wil in jezelf en hoe deze je helpen of in de weg staan. Elke avond, met de fysieke voldoening in je lijf, kom je dieper bij je vraag. Je mede reizigers

stellen je vragen, geven hun verwondering terug of je krijgt een tip. Je neemt een wilsbesluit en dat wordt symbolisch bekrachtigd met een ritueel. Op weg naar nieuwe ontmoetingen.Samenwerking

Dit jaar opnieuw samen met Wout Janssens. Wout zit in de directie van Jumbo Maritiem shipping, transport en installatie. Hij heeft zelf vaker deelgenomen en zal deze reis mijn 'wingman' buiten zijn.

Aantal deelnemers  4 tot 8.

Wanneer

zo 2 - wo 5 oktober 2022

De intake ligt minimaal 4 weken voor vertrek. Open inschrijving.


Altenatief in Zwitserland zo 9 - wo 12 oktober 2022

VRAAG DE HIGHLANDS

  PROGRAM SCHOTLAND  - 2022 - PDF

  PROGRAM ZWITSERLAND - 2022 - PDF

VRAAG TERRA ALTA hike & plukreis

VRAAG DE EIFEL

"Het is even belachelijk het systeem of de mode te ontvluchten als haar slaafs te volgen"


Hart van de reis

3 dagen op trek door de Eifel. Onderweg doe je energie op, vind je antwoord op je vragen of bevestig je de koers die je aan het leven geeft.


Inspiratie

Elke dag maken we een hike door het fraaie landschap van de Eifel. We bezoeken een oud opleidingsinstituut van de Hitler jugend. We luisteren naar inspirerende verhalen en naar wat de natuur ons te vertellen heeft.


Ontmoeting

Je verkent en ontmoet het dwingende karakter van de 'omgeving' / het systeem waar je onderdeel van uit maakt. Hoe word ik beïnvloed en andersom wat is mijn invloed? Kies ik zelf of word ik 'gedwongen' door het systeem?

Na elke etappe groeit het inzicht en kom je dichter bij je richting.

De verhalen en vragen van de medereizigers helpen hier bij. Je neemt een wilsbesluit en dat wordt symbolisch bekrachtigd met een ritueel.


Samenwerking

We zijn te gast bij John Baken in zijn woning in Hellenthal. Maarten en John begeleiden het programma


Aantal deelnemers:

Maximaal 4

Wanneer: do avond, vr, za en zo op aanvraag maanden september t/m december.

Vanuit Utrecht bijvoorbeeld ben je om 22.00 op locatie bij vertrek op donderdag om 19.00.  


  PROGRAMMA EIFEL  - 2022 - NL -PDF

Wie zingt, verjaagt zijn kwalen.


Heart &Mind fullness

4 of 8 dagen amandelen plukken, hiken en werkwinkels in Terra Alta Spanje.


Inspiratie

We nemen ons voorbeeld aan Don Quichot en starten de dag met een fragment uit zijn verhaal. Tot de lunch plukken en kloppen we Amandelen uit de boomgaard. In de middag doen we een hike of workshop en bezoeken we Catedral del Vi of andere locaties in de buurt.  Onderweg met jezelf vind je de antwoorden en energie die je nodig hebt.


Ontmoeting

met de ridder in jezelf, en de controler in jezelf, met je waarden en met het onrecht dat je wilt bestrijden. Je ziet de grenzen en mogelijkheden van je dromen.

Je ontmoet de prachtige natuur in de Terra Alta en de rust die het brengt om amandelen te plukken en te kloppen. Je gaat naar huis als dappere ridder met nieuwe vrienden, een zak amandelen, sympathie voor het gebied en genoeg energie om de winter mee door te komen.

Samenwerking

We verblijven en plukken de amandelen op de Finca van Peter Paap in Pinell del Brai.


Aantal tussen 6 en 10 deelnemers.

Wanneer

In het najaar (sep, okt, nov), data nader te bepalen.

De intake ligt uiterlijk 4 weken voor vertrek. Open inschrijving.


Dit is een experimentele 1e keer Changetrek. Deelname op kostenniveau.

Sept  - Dec op aanvraag

Eifel Dld, 3 dagen

systeemdwang & durf hike

Wat kunnenwe leren over onze identiteit als professional en mens als onderdeel van een (soms dwingend) systeemregime. We worden geconfronteerd met onszelf en  zien de radertjes in onze eigen machine. We kijken in onze ziel om beter te leren begrijpen, resulterend in een mooi 'wilsbesluit', waar ik houvast aan heb voor de koersbepaling van mijn carrière. Heb genoten! - Peter Paap

Een verfrissende ervaring: even helemaal weg uit de dagelijkse routine, stevig wandelen door mooie natuur, afgewisseld met reflectie oefeningen en nadenken over de toekomst, onder kundige leiding van Maarten en John" - Jeroen Verschelling.

       BROCHURE TERRA ALTA 2022 - PDF

Uitnodiging lentebreezer 2022 - pdf

Najaar op aanvraag

Terra Alta, 4 of 8 dagen

Don Quichot pluk & hike reis

Stad en land, 24 uur

Mei/juni; sep/okt/nov 2021 NTB

Loop je eigen pad - hybride changetrek van 8 weken met mix online en offline


Tijd en plaats bestaan enkel alleen maar omdat anders alles tegelijk zou gebeuren en ook overal.


Hart van de reis

Een Hybride reis van een kleine 2 maanden, vol inspiratie en confrontatie, met offline en online ontmoetingen en opdrachten ergens in stad en land met zelf te kiezen tijden en plaatsen.


Inspiratie

We ‘volgen’ het pad van Dante uit de ‘la divina Commedia’ en gaan Dwalen, door de Hel, de Louteringsberg op en komen tenslotte  aan in het Paradijs.


Ontmoeting

Je ontmoet zowel je kracht als je innerlijke weerstand en ego. Je ego mag er ook zijn en zal je daarom minder lastig vallen. Je weet nu wat je te doen staat. Je neemt een

wilsbesluit en dat wordt symbolisch bekrachtigd met een ritueel. Op weg naar nieuwe ondernemingen. Ontdek je eigen levenskracht en kies een volgende stap in jouw levenskunstwerk.


Samenwerking

Deze nieuwe Changetrek vindt plaats in samenwerking met Chantal van Kempen (experience designer)


Aantal deelnemers:  

Open inschrijving tot 12 deelnemersWanneer 2022:  Startdata: 26 feb,

23 april, 7 of 14 mei, 3 of 10 sep,

5 of 12 nov. Weekversie: 6 - 11 juni


Door de hybride vorm wordt het mogelijk om je eigen pad te volgen, waardoor de opdrachten en uitdagingen perfect bij jouw vraag aansluiten. Dat zorgt ervoor dat je met jouw mentale, fysieke en emotionele gezondheid aan de slag kan.

NIEUW Loop je eigen pad

8 weken met online en off line werkvormen

Startdata: 26 feb, 23 april, 7 of 14 mei, 3 of 10

sep, 5 of 12 nov. Weekversie: 6 - 11 juni

  BROCHURE -  LOOP JE EIGEN PAD - PDF